/ Over ons

/ Over ons

Fijn dat je hier kijkt! Als je meer over ons wilt weten verwijzen we je graag naar onze Wijk pagina.
Misschien heb je een vraag of opmerking voor ons dan kunt je via het onderstaande formulier contact met ons opnemen en daarbij de keuze Algemeen contact aanvinken in het menu.

Wellicht heeft je belangstelling voor onze wijkgemeente. Als je het leuk lijkt kun je op de volgende manieren met ons meedoen:
vrijblijvend: 
je bent gewoon welkom bij onze kerkdiensten. Voel je vrij om te komen! Wil je een gesprek met de predikant, dat kan! Neem gerust contact met hem op. Wil je meedoen met één van onze activiteiten als gast? Geef het gerust aan, je bent welkom!
als vriend: 
je hebt een tijdje bij ons rondgekeken en voelt je bij ons thuis? Je kunt vriend van onze wijkgemeente kerk worden, als je wilt. Dat houdt in dat je mee kunt doen met alle activiteiten, je de nieuwsbrieven thuis krijgt, mensen die bij je op bezoek komen om met je mee te leven als je dat fijn vindt. En daarnaast: als jij actief in een groep wilt meedoen (wijkteam, beamerteam enz.) we dat fijn vinden. We verwachten van je dat je ons financieel ondersteunt en zullen je samen met de leden van de wijkgemeente ook benaderen als we om een financiële bijdrage vragen.
als dooplid/belijdend lid: 
je bent nog nooit gedoopt of misschien ook wel. Zo niet, als je wilt kun je je laten dopen. Dat is een gebeuren, waarmee je met ons viert dat je bij God wilt horen en mee wil doen als lid van onze gemeente. Een feestelijk gebeuren, zo’n doop! Verder betekent dat we je –naast wat vrienden van de kerk ook allemaal voor mogelijkheden hebben– je kunnen vragen om mee te doen in het bestuur van de wijkgemeente als ouderling of diaken. Een inspirerende taak!

Als je nadere informatie wilt over de bovenstaande drie punten, vul dan het onderstaande formulier in en hiernaast in.

Uiteraard kun je de predikant ook gewoon bellen op: 0523-272860

Contact ons