Vieren dat we samen gemeente zijn.

Vieren dat we samen gemeente zijn.

Op 24 september vieren we alweer de tweede dienst in ‘De Kamp’.

Op 24 september vieren we alweer onze tweede dienst in De Kamp. Het thema is dan ook gelijk ‘vieren dat we samen gemeente zijn’. Prachtig altijd om te zien hoe we dingen samen doen in onze wijk. Vrijwilligers die zich inzetten via het koffieteam, stoelenteam, de kinderoppas, wijkteams, de fotografen en ga zo maar door.

En zo willen we het ook graag. Het zou super zijn de taken zoveel mogelijk te verdelen, met zoveel mogelijk mensen de schouders er onder. Dan wordt er ook niemand ‘overvraagd’, en heb je wel met zn allen de voldoening iets samen en zinsvols te doen voor onze gemeente.  Op 24 september staan we daar bij stil. Het wordt extra zichtbaar als we afscheid nemen van Jan Bakker ( onze voorzitter) , Marjan de Vries ( beleidsouderling), Hans Harlaar ( diaken) en Janine Mensen ( jeugdouderling).

We zijn heel blij dat spontaan Dineke Hoogeveen, Wilma Wendt, Ineke Berenst en onze scriba Hennie Kregel  hebben toegezegd langer te willen doorgaan en dat Gerrit Jan-Kelder nog een paar maanden doorgaat! We vragen eigenlijk nooit aan mensen of ze dat willen doen. Bewust niet, omdat mensen het vooral uit zichzelf moeten doen. En bijna altijd zijn er mensen die hun werk zo gaaf vinden dat ze (een tijdje) langer door willen. Blij mee! Daarbij: we verwelkomen Anneke Eshuis-Vasse die onze nieuwe voorzitter wordt én Geke Makkinga die beleidsouderling wordt (vooral kerkenraadswerk dus) en Harry Doldersum en Rick van Duren die diaken worden én Lisa Stroomberg die jeugdouderling wordt! Prachtig!