Uitnodiging barbecue

Uitnodiging barbecue

UITNODIGING-UITNODIGING-UITNODIGING-UITNODIGING
Barbecue in het eetcafé in de boerderijop 18 juli!!
Op 18 juli wordt voor de vierde keer het eetcafé gehouden in de wijkboerderij in Baalder. Organisatie ligt in de handen van vrijwilligers van het Baalder Noaberschap.
Voor wie het is? Voor mensen die het krap hebben, voor mensen die alleen zijn en zin hebben om een keer met anderen te eten, voor mensen die het gewoon gezellig vinden: je bent van harte welkom vanaf 17.15 uur. Het duurt tot ongeveer 18.45 uur.
Wat willen wij jullie aanbieden? Een heerlijke barbecue met vlees, met lekkere salades in een gezellige omgeving. De eerste keer was écht gezellig en het liep behoorlijk uit. De tweede en derde keer was het nét zo gezellig én er waren veel mensen. Dus als je wilt…., geef je snel op!
Kosten? Een vrije gift. Er staat een melkbus waar je geld in mág doen. Het hoeft niet. We vinden het al lang mooi dat je komt en gezellig mee-eet. Eten en gezelligheid, dáár gaat het om. We worden gesponsord door Plus Alfring en de diaconie van de Protestantse kerk. Eten is dus in principe gratis, drinken is voor eigen kosten.
Hoe geef je je op? Van donderdag 13 tot en met maandag 17 juli kun je het volgende telefoonnummer bellen: 0633479569. Je krijgt dan iemand aan de lijn – of de voicemail – van de vrijwilligers die de bbq gaan verzorgen. Vertel hen – of spreek de voicemail in! – met hoeveel mensen je graag wilt komen eten. En vertel ook of je evt. dieetwensen hebt. Gewoon doen!!!!! Geef je telefoonnummer ook door svp als er om welke reden ook teruggebeld moet worden
We hebben er zin in! We verheugen ons erop dat we met veel mensen – maximaal 25 kunnen er in de boerderij – samenkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.