Nieuws van het Baalder Noaberschap

logo baalder noaberschapZoals afgesproken een nieuwe update van de stuurgroep.
Met enige trots kunnen we u meedelen dat de website van het Baalder Noaberschap nu online is. Het ‘’adres’’ van de site is: www.baaldernoaberschap.nl. Onze dank gaat uit naar onze webmaster Arjan Wildeboer en ook willen we Gert Smilde bedanken voor zijn inbreng en advies. We willen u uitnodigen de site eens te bezoeken.
Natuurlijk hebben we meer gedaan als stuurgroep. De vorige keer hebben we gemeld dat we uitgenodigd zijn voor een gesprek met de gemeente Hardenberg. Dit gesprek heeft inmiddels plaatsgevonden. De gemeente Hardenberg heeft aangegeven in contact te willen blijven met het Baalder Noaberschap en te ondersteunen bij ( eventuele) vragen. Ook hebben ze aangegeven te willen faciliteren bij klussen. (transport, containers, machines etc.) U kunt begrijpen dat wij, als stuurgroep, heel blij zijn met deze toezegging. Voor oktober staat weer een afspraak met de gemeente Hardenberg op de agenda.
Verder is er nog een nieuwsberichtje in de Toren geplaatst.
Met betrekking tot het aanvragen van hulp kunnen we zeggen dat er gemiddeld een keer in de twee weken een aanvraag word gedaan.
Nogmaals,
Heeft u vragen of wilt u hulp dan kunt u contact opnemen met de coördinator Hans Harlaar, telefoonnummer 06-18408032.
Graag willen we u er toch nog even op wijzen dat u natuurlijk ook altijd bij uw eigen wijkdiaken terecht kunt voor vragen en/of hulp. Hij/Zij is er ook voor u !!

Wordt vervolgd ….
Namens de stuurgroep Baalder Noaberschap
Jan Moeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.