Kleedjesmarkt

Kleedjesmarkt

Kleedjesmarkt en meer in De Kamp in de kerstvakantie op vrijdag 3 januari!

De activiteitencommissie Hartje Baalder (een initiatief van drie enthousiaste dames van PKN Baalder) organiseert op vrijdag 3 januari as in Sporthal De Kamp een kleedjesmarkt en meer! Hier ben je welkom om spulletjes die jij niet meer nodig hebt te verkopen. Ook is dit de middag om leuke spulletjes van een ander te kopen.

Van 13 tot 17 uur zorgen wij dat het lekker warm is in de sporthal om op je gemak rond te lopen en te kletsen met andere wijkbewoners. Aan de kinderen hebben wij natuurlijk ook gedacht, zo staat er een springkussen, kunnen de kids zich laten schminken, staan er allerlei spelletjes die gedaan kunnen worden en natuurlijk is er ook wat te drinken en te eten.

In het midden van de sporthal, vind je het Hartje Baalder plein waar ondernemers uit de wijk en omstreken hun producten en diensten aanprijzen.

De entree voor bezoekers is gratis! Maar wil je met een kleedje komen om je spulletjes te verkopen dan betaal je 2 euro per 2,5 meter en voor een tafel op het Hartje Baalder plein betaal je 10 euro.

Je kunt je opgeven tot 30 december door een mail te sturen naar hartjebaalder@gmail.com.

Het lijkt ons een leuke afsluiting van de kerstvakantie! Dus neem je vriend(je(s)) en vriend(innetje(s)) mee.

Tot ziens op 3 januari!

Hartelijke groeten van Hartje Baalder