Jongeren spelen Sirkelslag

sirkelslagAfgelopen vrijdag hebben we met een groep enthousiaste jongeren het spannende spel Sirkelslag gespeeld. Ons team deed mee onder de naam ‘De Toppers van wijk Baalder’ en bestond uit: Myrthe Meijer, Judith Veen, Noah Kuilder, Ella Beenen, Louise Prins, Kim Dijk, Bart Nonkes, Jonne Mulder, Hidde Mulder, Julian Schutte en Kim Zanderbergen. Alle uitslagen werden nauwkeurig door de juryleden Bert Prins en Klaas Wilts verwerkt.

Het spel begon om stipt 19.30 uur en bestond uit zes opdrachten die online via internet werden uitgelegd. De eerste bestond uit het herkennen van een bekend liedje uitgevoerd op een kerkorgel (o.a. Lady Gaga, Psy, Adele, Gers Pardoel), alle zes liedjes werden herkend door het team waardoor de eerste 49 punten een feit waren. De tweede opdracht bestond uit ‘Wie schreeuwt het hardst’…na het downloaden van een app op de telefoon en heel veel hard schreeuwen kwamen we op 96 decibel! De derde opdracht was het Moordspel (het bekende onderdeel uit het televisieprogramma De Lama’s) en vervolgens werd er gezweet op het ontrafelen van de Beeldpuzzel. De laatste opdracht bestond het maken van een enorme sing-along van het liedje Good Time van Owl City en Carly Rae. Het team kreeg punten voor het aantal mensen die meededen, of iedereen meezingt en speciale onderdelen zoals Limbodansen, breakdance etc. Links en rechts werden mensen uit de wijk opgetrommeld en niet te vergeten ouders en opa’s en oma’s. Uiteindelijk is er met een leuke grote groep het liedje uitgevoerd.

Na het invullen van de score werd om 21.30 uur de winnaar bekend gemaakt. Wij helaas niet…..wij zijn geëindigd op plek 77 (niet slecht als je weet dat 420 teams meededen)! Al met al een gezellige avond!

Harold
Gerdien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.