Jeugdwerk PKN nodigt je uit voor the Passion!

Jeugdwerk PKN nodigt je uit voor the Passion!

passion

Jeugdwerk PKN  nodigt jou uit!

JEUGDWERK PKN  NODIGT JOU UIT!!!!!

Dit jaar vindt “the Passion” – nu al meerdere jaren bekend als opmaat op de televisie naar het Paasfeest –  op 2 april plaats in Enschede.  Wat moet het mooi zijn om daar bij te kunnen zijn!!!

Dat kan dus: op 2 april vertrekken we om 15.30 uur van Sporthal de Kamp. Afhankelijk van het aantal deelnemers gaan we per bus of per auto. De kosten die eraan verbonden zijn, zijn 10 euro!

Wij nodigen alle jongeren vanaf 12-18 van onze wijkgemeente – samen met jongeren uit de andere wijkgemeenten van Hardenberg – uit om met ons mee te gaan.

Hoe gaat het in z’n werk?

  • Je geeft je vóór 15 maart per mail op bij de jeugdouderling Irene Hallink: hallink@kpnmail.nl. In de mail zet je je naam, je adres én je mobiele nummer (we komen in Enschede terecht tussen heel veel jongeren! Als we elkaar kwijtraken kunnen we elkaar opbellen!)
  • Op 2 april ben je om 15.15. uur aanwezig bij Sporthal de Kamp. Daar vertrekken we om 15.30 uur.
  • Je hebt dan mee een rugzak met wat eten, drinken én je mobiel én 10 euro!
  • Wij zorgen dat er dan vervoer is – bus of auto.
  • In Enschede proberen we zo goed mogelijk bij elkaar te blijven in groepjes van 5, waarbij er één volwassene bij een groepje van 5 is
  • Je bent ca. 23.30 uur weer thuis

We weten uit andere kerken, waar jongeren mee zijn geweest, dat het voor hen een heel bijzonder event is geweest! Wij gunnen het jullie graag om dat ook mee te maken samen met heel veel anderen uit Nederland. Kortom: als je dit wat lijkt…… geef je dan op! Hierboven zie je dus hoe dat kan!

Hartelijke groet, de jeugdouderlingen!

 

passion enschede

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.