ik hou van Baalder met hart en ziel

[vc_row el_position=”first last”] [vc_column] [vc_column_text el_position=”first last”]

ik hou van Baalder met hart en ziel-0639

Ik hou van Baalder met Hart en Ziel

Op de Startzondag van 8 september werd dit jaar gekozen voor een geheel andere invulling dan normaal. Een informeel spel, net als ‘Ik hou van Holland’ op tv. De presentatie was in handen van Wim Blaak en ondergetekende. We vonden het een geweldige eer om door de organisatie gevraagd te worden en een voorrecht om dit te mogen doen.

Van tevoren was er al gezonde spanning bij de deelnemers aan het spel, die verder werd opgebouwd met rook en opzwepende muziek.  Pas op het laatste moment was bekend wat er zou gebeuren en dit zorgde voor een erg prettige sfeer.

Als startspel werd Wim van der Wel op de kruk gezet voor ‘geen ja, geen nee en geen uhh’.  Dit spel zorgde voor een geweldige start.  6 teams hebben hard maar eerlijk gestreden, waarbij het woord SAMEN het belangrijkste was. De vragen waren zeer uiteenlopend en gingen van de Bijbel tot inschattingsvragen en moderne popmuziek zodat iedereen een belangrijk rol had voor zijn/haar team. Ook de kinderen hadden een belangrijke rol met onder andere het bouwen van torens van plastic bekertjes.

De winnaars kregen een prachtige sleutelhanger maar de echte hoofdprijs was dat we met zijn allen een geweldige startzondag hebben mogen beleven! Het spel werd afgesloten met een heerlijk broodje en een kop soep.  Iedereen die heeft mee gewerkt aan deze mooie startzondag, bedankt!

Met een enthousiaste groet,
Arjen Roelofs

 

 

[/vc_column_text] [/vc_column] [/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.