Eetcafe

Eetcafe

Eetcafé in de boerderij op 19 December Stamppottenbuffet!!!!!!!

Op 19 december is het eetcafé weer open in de wijkboerderij in Baalder.
Voor wie het is? Voor mensen die alleen zijn en zin hebben om een keer met anderen te eten, voor mensen die het krap hebben en voor mensen die het gewoon gezellig vinden: je bent van harte welkom vanaf 17.15 uur. Het duurt tot ongeveer 18.45 uur.

Wat willen wij jullie aanbieden? Een lekkere gezonde maaltijd in een gezellige omgeving. In deze eerste wintermaand dienen we verschillende stamppotten op. Inmiddels begint het café écht een begrip te worden, en komen mensen er graag! Dus als je wilt…., geef je snel op!

Kosten? Een vrije gift. Er staat een ‘’giftendoos’’ waar je geld in mág doen. Het hoeft niet. We vinden het al lang mooi dat je komt en gezellig mee-eet. Eten en gezelligheid, dáár gaat het om. We worden gesponsord door Plus Alfring en de diaconie van de Protestantse kerk. Eten is dus in principe gratis, drinken is voor eigen kosten.

Hoe geef je je op? Van donderdag 14 tot en met maandag 18 december kun je het volgende telefoonnummer bellen: 0633479569. Je krijgt dan iemand aan de lijn van de vrijwilligers die gaan koken. Je kan ook de Voice-mail in spreken. Vertel hen met hoeveel mensen je graag wilt komen eten en ook of je evt. dieetwensen hebt. Gewoon doen!!!!! Geef aan als er teruggebeld moet worden, spreek dan duidelijk je telefoonnummer in. Er wordt zonder reden normaal niet teruggebeld namelijk.

We hebben er zin in! We verheugen ons erop dat we met veel mensen – maximaal 25 kunnen er in de boerderij – samenkomen.

Hartelijke groet,
De vrijwilligers van het eetcafé

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.