Deze maand in beeld; Grietje

“Deze maand in beeld” is een rubriek waarin  diverse mensen uit de gemeente  een drietal vragen beantwoorden, zodat u als lezer een idee krijgt over wat een wijklid bezig houdt. Wij wensen u veel leesplezier voor deze maand.

Wie ben je en wat doe je in je dagelijkse leven?

Mijn naam is Grietje Berenst-Sibon, ik woon al 36 jaar met veel plezier aan de Paasberg, 64 jaar geleden ben ik geboren in Nieuw-Schoonebeek.

Samen met Albert ( 5 jaar geleden overleden) hebben wij 3 kinderen,
Martin & Patty wonen in Dronten, Gerwin & Marion wonen in Heemse, Marieke & Jeroen wonen in Baalder, ik heb 8 lieve kleinkinderen, 4 jongens en 4 meisjes.

In het dagelijks leven werk ik 20 uur als Gastdame in Clara Fyoena Heem op afdeling de Baander.

Wat voor activiteit doe je in onze gemeente?

In onze wijkgemeente ben ik contactpersoon op een gedeelte van de Singelberg. Ook help ik enkele zondagen in het jaar met koffieschenken na de zondagsdienst.

En help ik in het Eetcafe met lekkere maaltijden te serveren, dit is een heel dankbaar iets, het is een erg mooi project voor allengaanden en voor mensen met een klein budget.

Schroom niet, kom gewoon een keer, elke 3 de dinsdag van de maand, gezellig met meerdere mensen samen eten.

Wat spreek je aan in onze gemeente?

Wat mij aanspreekt in onze wijkgemeente: is de samenhorigheid in de gemeente een ieder staat voor elkaar klaar. En de laagdrempel zondags met naar de kerk gaan.

Reacties op Facebook