Deze maand in beeld; Erik

Deze maand in beeld; Erik

“Deze maand in beeld” is een rubriek waarin  diverse mensen uit de gemeente  een drietal vragen beantwoorden, zodat u als lezer een idee krijgt over wat een wijklid bezig houdt. Wij wensen u veel leesplezier voor deze maand.

Wie ben je en wat doe je in je dagelijks leven?

Ik ben Erik en ik woon samen met mijn vrouw in de Wijk Baalderveld. In het dagelijks leven ben ik projectleider bij BAM. Op dit moment van schrijven zit ik op het project Isala ziekenhuis te Zwolle. De werkzaamheden die ik uitvoer zijn divers:  zo hebben we verschillende projecten en onderhoudstrajecten die we in het loop van het jaar doen. Dit verschilt van een deur vervangen tot een complete verbouwing waarbij bijvoorbeeld een nieuwe CT-scan geplaatst wordt met alle randzaken er om heen.

Wat voor activiteit doe je in onze gemeente?

De activiteiten die ik in deze gemeente doe zijn is om te beginnen dat ik  één van de drie beameraars ben. Daarbij probeer ik van elke dienst een “feestje” van te maken qua afbeeldingen en om een ppt te maken waarbij  alle aspecten van de dienst tot hun recht komen:  de muzieknoten, het Baalder Journaal en kinderverhalen enz.  Tevens ben ik ook de “voorzitter” van het beamteam. Daarnaast help ik sinds kort het team van deze website. Hier help ik meer op de achtergrond met de website vriendelijker, makkelijker voor de beheerders te maken.

Wat spreekt je aan in onze gemeente?

Ondanks dat we in de wijk Baalderveld wonen is de samenhorigheid en ieder in zijn normen en waarden laten iets wat mij aanspreekt in de wijk Baalder. Daarbij is dat als je een nieuwe idee of een ander mening/idee hebt dat je daar ook de gelegenheid en kans voor krijgt om deze mening te uiten of het idee uit te werken.
Zo was mijn idee om elke maand iemand uit één de verschillende commissie de bovenstaande vragen te laten beantwoorden.